Shqip

Botuar nga Botime Dudaj

Për të blerë vizitoni


Balkan Insight, 15 Mars, 2021
Zhdukjet e epokës komuniste ende përndjekin Shqipërinë

Adi Krasta në “A Show,” 12 Janar, 2021

Shqiptarja.com, 18 Mars, 2018
Lobi rus, roli i Turqisë dhe rreziqet për demokracinë

Koha Ditore, 12 Nëntor, 2017
Abrahams: Refuzimi i rrezikshëm i së vërtetës për luftën

Reporter.al, 24 Qershor, 2017
Demokracia mbetet e paarritshme në Shqipëri

dialogplus, 16 Mars, 2016
Një Kronikë e Tranzicionit në Shqipëri, nga Kujtim Shabani

VOAL, 11 Mars, 2016
Shqipëri e parë me sytë e Fred C. Abrahams, nga Gjergj Erebara

Tonight Ilva Tare, “Ku u gabua në 25 vite demokraci?”, Dhjetor 30, 2015.

Dokumenta amerikane të deklasifikuara për Shqipërinë, bëhen publike, Dhjetor 22, 2015.

docs 03docs 02docs 03

Gazeta Dita, 22 Dhjetor, 2015
Intervista: SHBA gaboi në Shqipëri, elita politike ka dështuar si e tërë

Gazeta MAPO, 18 Dhjetor, 2015
“Shqipëria e Re” e Fred Abrahams: Më afër së vërtetës!

Diskutim COD, Dhjetor 12, 2015.

Me Blendi Fevziu në Klan Kosova, 9 Dhjetor, 2015

Top Channel, Rrëfim për “Shqipëria e Re”, 9 Dhjetor, 2015

Zululand, Shqipëria e Re e 25 Viteve, 9 Dhjetor 2015.
Zululand

Gazeta Tema, 9 Dhjetor, 2015
Një histori e shkurtër e Shqipërisë bashkëkohore, nga Gjergj Erebara

Vizion Plus, Dritare me Rudinen, Shqiperia sipas nje Amerikani, pj. 2, 8 Dhjetor, 2015

Vizion Plus, Dritare me Rudinen, Shqiperia sipas nje Amerikani, pj. 1, 8 Dhjetor, 2015

Gazeta Tema, 6 Dhjetor, 2015
Si nisën revoltat e vitit 1997

dialogplus, 29 Korrik, 2015
Shqipëria, vendi që të burgoste pse dëgjoje «The Beatles»

Gazeta Mapo, 16 Korrik, 2015
Një vlerësim për Berishën, Nanon, Metën dhe Ramën

Gazeta Panorama, 13 Korrik, 2015
Ditët ne Ambasadën Gjermane në 1990

Deutsche Welle, 02 Korrik, 2015
“Modern Albania” e ngarkuar me barrën e së kaluarës

Reporter.al, 01 Qershor, 2015
Berisha dhe lidhja islamike nga Arabia Saudite në luftën e Bosnjës

BalkanWeb, 19 Maj, 2015
SHBA, publikohet libri i Fred Abrahams Shqiperia Moderne: nga Diktatura ne Demokraci

Zeri i Amerikës, 15 Maj, 2015
Intervistë me autorin Fred Abrahams

Gazeta Panoroma, 11 Prill, 2015
Zemra e Enver Hoxhës

Agon Channel – Adi Krasta, 21 Dhjetor, 2014
Intervistë me Fred Abrahams

7 pa 5 – Vizion Plus, 11 Dhjetor, 2014
Intervistë me Fred Abrahams

Koha Ditore – 18 Janar, 2015
Abrahams: Për krimet groteske po gjykohen vetëm “peshqit e vegjël”

Comments are closed.